preloader
Edit
170721-JdB-Logo-out_512x512

ZekerDeBeer.nl

Risicomanagement en verzekeringsoplossingen voor ondernemers.

Contact informatie

Contact? Bel ons:

0492 - 590 652

Erkend MKB-adviseur

De Beer erkend MKB-adviseur

De Beer risicoadvies & verzekeringen is in het bezit van het kwaliteitsstempel "Erkend MKB-adviseur". Hierdoor bent u verzekerd van onafhankelijk advies in de bedrijfsrisico's welke u wenst te voorkomen, beperken of te aanvaarden. Wij helpen u aan veel meer dan alleen een verzekering. Zo geven wij u inzicht in de risico's op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen.

Erkend MKB-adviseur 001

In drie stappen naar grip op uw risico's

1. Risicoanalyse

Samen met u, brengen wij uw risico's in kaart. Dit doen wij door te kijken naar uw bedrijfsactiviteiten, maar ook naar zaken als personeel en mobiliteit.

2. Advies op maat

Wij voorzien u van een verslag van de risicoanalyse met daarin een advies op maat, begeleid met praktische tips en aanbevlingen.

3. Maatregelen kiezen

De Beer adviseert u aan de hand van risicoanalyse welke maatregelen in uw specifieke situatie wel en niet verstandig zijn om te nemen.

Altijd actueel

Als ondernemer bent u continu opzoek naar nieuwe kansen en komt u onderweg soms onverwachte obstakels tegen. Daarnaast kunnen groei of andere wijzigingen binnen uw onderneming van invloed zijn op de producten die u bedrijfscontinuïteit moeten borgen. Als Erkend MKB-adviseur zorgt De Beer risicoadvies & verzekeringen voor een periodieke evaluatie en op die manier zeker te weten dat uw risico-overzicht altijd actueel blijft.

Daarom de Erkend MKB-adviseur De Beer