preloader
Edit
170721-JdB-Logo-out_512x512

ZekerDeBeer.nl

Risicomanagement en verzekeringsoplossingen voor ondernemers.

Contact informatie

Contact? Bel ons:

0492 - 590 652

Over De Beer risicoadvies & verzekeringen

30 jaar kennis en ervaring in risicoadvies en verzekeren

OVER DE BEER

Persoonlijk en betrokken

Jan de Beer, oprichter van het bedrijf en Gecertificeerd Riskmanagement Consultant ( GRMC ), heeft inmiddels ruim 30 jaar kennis en ervaring opgedaan als adviseur met het in kaart brengen van risico’s en het verzekeren van deze risico’s bij zowel zakelijke als particuliere relaties. Zijn aanpak is altijd persoonlijk en betrokken.

Wij gaan graag samen met u na met welke risico’s u te maken heeft en hoe u daar het beste mee kunt omgaan. Sommige kunt u bijvoorbeeld wegnemen met goede preventiemaatregelen. Andere kunt u prima zelf dragen. Maar er zijn ook risico’s waarvoor het verstandig is een goede verzekering af te sluiten.

Onze missie is om de continuïteit en de doelstellingen van uw bedrijf samen met u zoveel als mogelijk te waarborgen. Hierdoor zorgen wij mede voor een goede nachtrust voor u als ondernemer!

De Beer risicoadvies en verzekeringen is gespecialiseerd in risicomanagement en verzekeringsoplossingen voor ondernemers. Wij hebben inmiddels een klantenkring opgebouwd van zowel mkb’ers als zzp’ers die ons kennen als een professioneel en vooral persoonlijk kantoor.

Wij adviseren daarom niet alleen over al uw bedrijfsrisico’s, maar kijken ook met u naar uw mogelijke persoonlijke risico’s (zoals arbeidsongeschiktheid) en de risico’s van uw eventuele werknemers.

Kies met verstand

Daarom
De Beer

0 + Jaar

ervaring

0 + Tevreden

klanten

0 % Transparant

advies

0 van de 200

erkend MKB adviseurs

MAAK KENNIS

Wij zijn De Beer

Jan de Beer

Eigenaar

Mevrouw de Beer?

Office manager

Testimonials

Dit zeggen klanten over ons

Enorm tevreden over het persoonlijke begeleiding door Jan de Beer. Ik heb zowel zakelijk als privé al mijn verzekeringen ondergebracht bij Jan.

Mevr. Janssen Over afsluiten nieuwe verzekering

Jan is een goede adviseur. Luistert goed, is proactief boven dat alles gewoon een fijn en betrokken persoon. Ik beveel hem van harte aan.

Dhr. Sprenger Over afsluiten nieuwe verzekering

Zeer duidelijk en meedenkend, altijd bereikbaar voor vragen en kreeg ook een duidelijke uitleg! Heel fijn geholpen!

Dhr. Muller Over afsluiten nieuwe verzekering

Snelle en correcte afhandeling met uitstekende advisering en nakoming van alle voorwaarden.

Anoniem Over afhandeling schade